Vind AutoPress op
             FacebookVind AutoPress op
               Twitter
Autonieuws
FR  
 
Gratis Abonnement
Tweedehands Auto
Gastenboek
AutoPress Favorieten
Autoverzekering
 

 

Honda

Auto van het jaar en meer...

23/09/2013

De Japanners van Honda zitten niet stil, wat blijkt uit het feit dat er meerdere malen per jaar weer een verassende nieuwe Honda auto op de markt verschijnt. Volgend jaar maakt Honda zelfs haar terugkeer in de Formule 1, waar ze motoren aan McLaren gaan leveren. Onlangs is de Honda CR-V nog tot trekauto van het jaar 2013 verkozen door de ANWB en heeft de Civic het tot vrouwenauto van het jaar geschopt. Honda draait op volle toeren en we lichten er graag een aantal paradepaardjes uit. Twee opmerkelijk nieuwe modellen zijn de Honda Accord en de nieuwe Civic Tourer.

Civic Tourer: ruimte voor vernieuwing


Met de nieuwe Tourer presenteert Honda de ruimste Civic tot nu toe. Het design weet een sportief karakter en elegantie samen te smelten tot een slanke wagen met grootse ruimte. De kofferruimte heeft een inhoud van maar liefst 624 liter, wat te danken is aan de slimme vormgeving en de lage laaddrempel maakt in- en uitladen eenvoudiger dan ooit.


Maar van een Honda auto mag je meer verwachten. Aan die verwachtingen weten ze goed te voldoen, want dit model is voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen. Wat te denken van het Active Damping System, waarmee de demping achteraan naar eigen wens ingesteld kan worden om optimale stabiliteit te garanderen.

Honda CR-V staat voor veiligheid en comfort


Wat mag je van een SUV verwachten? Op z'n minst een indrukwekkend laadruimte, vermogen en rijcomfort. De nieuwe Honda CR-V weet op een slimme manier al deze features te combineren in een auto met een dynamische rijgevoel. Ideal als gezinswagen en om off-road mee te rijden. Maar ook erg geschikt als kilometervreter voor een lange autovakantie.

 

De geavanceerde veiligheidsuitrusting zorgt ervoor dat de bestuurder wordt gewaarschuwd wanneer er zich een ongeval dreigt voor te doen. Het Emergency Stop System waarschuwt achterliggers om kop-staartbotsingen te voorkomen. Het multifunctionele 5 inch display voorziet de bestuurder in één oogopslag in alle informatie omtrent audio, telefonie, beeld en navigatie. Met een verminderde CO2-uitstoot en een lager brandstofverbruik (grotendeels te wijten aan het ECO-assist systeem) laat Honda zien dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

 

Terug

 

 Copyright 2002-2014 (C) All Right Reserved by AutoPress - Created, Powered & Designed by Marc Lebrun Home || Autoverzekering || Tweedehands auto || Contact || Onze Partners || Colofon  

Elk gebruik of voortplanting van de inhoud van deze website zonder voorafgaande vergunning van de uitgever worden strikt en ongeoorloofd verboden